Skolan ger vänner för livet

En viktig del i vårt sociala liv är hur vi samspelar med andra människor. När man arbetar i en skola lär man sig att studera andra och ser snabbt vilken plats de har i en grupp. Ju äldre man blir desto mer inser man också hur viktigt det är att ta hand om ens nära och kära, vare sig det är familj eller nära vänner. Många av våra närmaste träffar vi ju faktiskt redan i skolan och har vi tur blir det till en vänskap som varar livet ut. Mina funderingar fick mig att tänka lite extra på de vänner som jag har kvar från min egen skoltid. Det var faktiskt läge att skämma bort dem lite extra. Därför gav jag hem alla ett presentkort på massage i 30 minuter för att visa att jag tänker på dem. Vill du göra detsamma för dina vänner kan jag berätta att här hittade jag dem.

Tre kvinnor på en gräsmatta
Handduk och massageolja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *